Uncategorized

The Voice of Albania

Fjoralba Krapi, nje vajze 17 vjeçe nga Prishtina e cila vjen ne The Voice per here te dyte, ashtu si edhe heren e pare me pasionin per muziken. ‘Audicionet e fshehura’ u kryen me sukses. Pas perfundimit te performances se pare me kengen Payphone dhe pas zgjedhjes se Eltonit dhe Almes, Fjoralba vendos per te zgjedhur Eltonin.

Advertisements

albakrp

Digital journal of my very essence. I share everything I like and believe in, with the ultimate purpose of inspiring you.

You may also like...

Leave a Reply